HITTA DIN SADELSTOL FRÅN 1120:-

En balanspall eller sadelstol från oss är både bekväm och smidig. Både sadelstolen och balanspallen smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt och hjälper dig att hålla din rygg i ett naturligt läge, samtidigt som den är gynnsam mot nacke och axlar. Våra balans- och sadelstolar är mycket ergonomiska och tränar din kropp samtidigt som du sitter ned. Balanspallen brukar jämföras med en pilatesboll, då funktionen är densamma.

Kolla gärna in alla våra modeller nedan, vi har ett stort utbud med flera smarta modeller i fina färger med en läcker design. Handla din balanspall eller sadelstol online idag, från 1120 kr – alltid med snabb leverans! Vi vill även rekommendera en ergonomisk kontorsstol från oss, om en balans- eller sadelstol inte verkar vara något för just dig. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell, ta kontakt med oss, så hjälper vi dig att hitta en skräddarsydd lösning för just dig!

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Ergonomiska sadelstolar och balanspallar från 1120:-

Här finns ett axplock av våra smidiga och bekväma sadelstolar och balansstolar. Nedan finns våra mest populära modeller, men vi har även fler alternativ som arbetsstolar och åkstolar om du vill jämföra - kolla även in alla våra modeller. Beställ en sadelstol eller balansstol online idag, med snabb leverans och till marknadens bästa pris!

sigma-400p-akstol
Köp produkt

1120 kr

Sigma 400P Åkstol

zeta-octopus-stoedstol
Köp produkt

1360 kr

Zeta Octopus Stödstol

globen-pilates-stol
Köp produkt

1950 kr

Pilates stol Globen

omega-trumpet-stoedstol
Köp produkt

2035 kr

Omega Trumpet Stödstol

balance-balanspall-svart
Köp produkt

2190 kr

Balance balanspall - Svart

Aktivera dina muskler med en balanspall/sadelstol

Ett av de främsta hoten mot vår folkhälsa är att vi sitter still alldeles för mycket och allt stillasittande kan ge allvarliga konsekvenser, b.la. ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. När vi sitter ner för länge blir musklerna passiva, och både blodsocker och blodfetter påverkas på ett negativt sätt. Dessutom blir vi stela och snedbelastar våra kroppar på ett sätt som inte är hälsosamt.

 

Lösningen på stillasittandet är våra balanspallar och sadelstolar, s.k. aktiva stolar. När du sitter på en av våra stolar får dina bål- och sätesmuskler jobba, då stolen har en inbyggd obalans, som tvingar igång dina muskler. Du rör alltså på dig utan att du tänker på det. På sikt stärks musklerna av arbete vid en balanspall eller sadelstol, vilket resulterar i bättre hållning.

4 viktiga tips vid din balanspall & sadelstol

814dceb31d94868a7052c64e4284fd69

Börja försiktigt

Precis som med all annan träning är det viktigt att man börjar försiktigt vid sin balanspall eller sadelstol. Börja med att sitta 30–60 minuter om dagen, för att sedan trappa upp allteftersom.

original

Stretcha

Man får ofta träningsvärk i början när man sitter på sin nya balanspall eller sadelstol. Därför är det viktigt att man stretchar, för att vara pigg och fräsch när det är dags att stå upp igen!

84a1d8844719a5bbbb3a791547238f8202eb4b74

Variera din position

Varva mellan att stå och sitta när du arbetar. Det absolut bästa tipset för en bra arbetsposition är att man varierar sin position under dagen. På så sätt får du igång kroppens blodcirkulation.

14327_Viola

Sitt aktivt överallt

Ta med dig det aktiva sittandet från din balans- eller sadelstol till andra sittplatser. Det är lika viktigt att byta position i en industristol för att slippa värk och förslitningsskador.

Om oss

Elite-Kontorsmöbler säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss hittar du mängder av olika typer av ergonomiska kontorsstolar, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, förvaring och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
09:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email