HITTA DIN ÅKSTOL & INDUSTRISTOL

Har du ett arbete som ställer stora krav på dina möbler på arbetsplatsen, kanske arbetar du inom industri och verkstad och spenderar många timmar av arbetsdagen sittandes? Då har du hittat alldeles rätt. Här har vi samlat några av våra populäraste och mest bekväma arbetsstolar, åkstolar och industristolar, som är specialanpassade efter arbetsmiljön inom industri- och verkstadsbranschen.

Ta gärna en titt på våra modeller nedan och hitta din åkstol, arbetsstol eller industristol! Vi på Elite kan erbjuda dig ett brett sortiment med ergonomiska arbetsstolar för alla behov. Hos oss är god ergonomi i fokus och därför är alla våra modeller framtagna för god ergonomi. Våra industristolar finns i många olika utföranden, välj den som passar dig bäst. Köp en arbetsstol, åkstol eller industristol online idag från 1120 kr!

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Ergonomiska industri- och arbetsstolar från 1305:-

Våra ergonomiska industristolar är specialanpassade för industri och verkstad, och gör att du kan sitta bekvämt hela dagen. Våra industri stolar är anpassade efter en intensiv industrimiljö och det är enkelt att anpassa din industri stol efter de krav och behov som finns på just din arbetsplats. Välj mellan flera olika modeller och utföranden, du kan exempelvis välja mellan en åkstol och industristol eller våra balansstolar & sadelstolar från 1120:- Hos oss handlar du alltid industri stolar med 5 års garanti!

micro-octopus-allroundstol
Köp produkt

1305 kr

Micro Octopus Allroundstol

sadelstol-dalton-utan-ryggstod
Köp produkt

2975 kr

Sadelstol Dalton utan ryggstöd

pilates-air-seat-balanspall
Köp produkt

3090 kr

Balanspall Pilates Air Seat

sadelstol-jolly-utan-ryggstod
Köp produkt

4790 kr

Sadelstol Jolly utan ryggstöd

sadelstol-jolly-med-ryggstod
Köp produkt

8070 kr

Sadelstol Jolly med ryggstöd

Vad utmärker våra industristolar?

Hög kvalitet, god komfort, snygg design, specialanpassade för industri och verkstad - listan kan göras lång. Vi har bra arbetsstolar för alla medarbetare på din arbetsplats. Här har vi sammanfattat några av de viktigaste anledningarna till varför du bör handla din nya industristol från oss på Elite.

4 anledningar att välja våra industristolar

Hög kvalitet

Våra industristolar och övriga kontorsmöbler är av högsta kvalitet och varje exemplar har noggrant tillverkats för bästa möjliga ergonomi och komfort hos användaren.

Bekväma

Alla våra industristolar har väldigt god komfort. Våra industri stolar är mycket skonsamma mot din kropp och ger dig en bekväm arbetsposition hela dagen!

Skräddarsydda för industri och verkstad

Våra industri stolar är skräddarsydda för industri och verkstad! Alla modeller har specialanpassats för att göra din arbetsdag så bekväm som möjligt!

Alltid 5 års garanti

Hos oss handlar du alltid med 5 års garanti, vilket kan vara skönt att veta när man väljer att investera i en ordentlig industristol!

Om oss

Elite-Kontorsmöbler säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss hittar du mängder av olika typer av ergonomiska kontorsstolar, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, förvaring och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
09:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email