HOPFÄLLBARA STOLAR & STAPELBARA STOLAR

Att stapelbara stolar är smidiga känner nog de flesta till, eftersom man bara kan ställa dem på hög när de inte används och enkelt plocka fram dem igen när man får besök och behöver några extra sittplatser. Dock förknippas stapelbara stolar ofta med obekväma positioner, men nu är det slut på stapelbara stolar som är obekväma! Det som särskiljer våra stapelbara stolar från konkurrenternas, är nämligen att en stapelbar stol från oss både är bekväm och smidig - vi förstår inte varför det måste vara det ena eller det andra. Detsamma gäller våra hopfällbara stolar, du fäller enkelt ihop din fällbara stol när den inte används och sedan plockas den fram igen när man behöver en extra sittplats.

Här hittar du ett urval från våra populäraste stapelbara stolar, som dessutom säljs till marknadens bästa pris. Välj mellan flera olika modeller, färger och material, vi har stapelbara stolar för alla miljöer, tillfällen och smaker! Handla en stapelbar stol, fällbar stol eller vikbar stol, till marknadens bästa pris redan idag. Våra populära stapelbara stolar hittar du nedan, alltid från 195 kr! Om en stapelbar stol eller fällbar stol inte är vad du har tänkt dig, kan du kolla in flera av våra olika modeller här, som exempelvis våra populära ergonomiska kontorsstolar.

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Prisvärda och populära stapelbara stolar från 195:-

Här finns ett urval av några av våra populäraste stapelbara stolar, liksom några av våra bästa fällbara stolar! Våra stapelbara stolar sparar mycket utrymme och gör att ni alltid har några stolar till godo när ni får besök! Våra stapelbara och vikbara stolar, passar lika bra i lunchrummet som på konferensen! Beställ en stapelbar stol eller fällbar stol av hög kvalitet redan idag, enbart från 195 kr! Kolla in våra hopfällbara stolar och komplettera gärna med våra hopfällbara bord för att spara ännu mer utrymme samtidigt som ni får fler sittplatser!

flex-faellbar-stol-gra-med-gra-sits
Köp produkt

195 kr

Flex Fällbar Stol - Grå med grå sits

combo-faellbar-stol-silvergra-med-svart-sits
Köp produkt

255 kr

Combo Fällbar Stol - Silvergrå med svart sits

ark-fallbar-stol-krom-med-bla-sits
Köp produkt

298 kr

Ark Fällbar Stol - Krom med blå sits

toronto-fallbar-stol-med-brandsakert-tyg-helsvart
Köp produkt

498 kr

Toronto Fällbar Stol med Brandsäkert Tyg - Helsvart

class-stapelbar-stol-svart-stal-med-vinylsits-svart (1)
Köp produkt

505 kr

Class Stapelbar Stol Svart/Svart

Varför våra stapelbara och fällbara stolar?

Det finns många anledningar till varför du borde handla alla dina kontorsmöbler hos oss, inte minst våra stapelbara stolar och fällbara stolar. Här har vi sammanfattat några viktiga anledningar till varför du ska välja våra stapelbara eller fällbara stolar! Om anledningarna nedan inte är tillräckliga för att övertyga dig, kan vi även avslöja att vi har marknadens bästa pris på en stapelbar och ihopfällbar stol - alltid från 195 kr!

4 anledningar att välja våra stapelbara stolar

Smidiga

Våra stapelbara och fällbara stolar är väldigt smidiga och lätta att hantera. Stapla stolarna på varandra eller fäll ihop dem, och plocka fram igen när ni behöver några extra sittplatser!

Användningsbara

Våra stapelbara stolar är mycket funktionella och passar i alla miljöer! Använd exempelvis stolarna på konferensen. Våra konferensstolar är stapelbara, bekväma och snygga - alltså perfekta!

Bekväma

Vi har tröttnat på obekväma stapelbara och fällbara stolar, och därför har vi fokuserat på bekvämlighet! Den största anledningen till att vi älskar våra fällbara stolar och stapelbara stolar är för komforten!

Snygga

Vi må vara partiska, men vi talar rakt från hjärtat när vi säger att våra fällbara och stapelbara stolar är mycket snygga. Kolla t.ex. in modellen "Artic Stapelbar Stol" i den läckra limegröna färgen!

Om oss

Elite-Kontorsmöbler säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss hittar du mängder av olika typer av ergonomiska kontorsstolar, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, förvaring och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
09:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email