DESIGNSTOLAR KONTOR - FRÅN 990:-

Vem har sagt att en kontorsstol måste vara ful? Vi på Elite har ergonomiska designstolar som både är snygga och bra för din kropp på en och samma gång. En perfekt kombination om du frågar oss. Alla våra designstolar är kontorsstolar med bra ergonomi och ger bästa möjliga komfort till användaren. Vi har kontorsstolar och designstolar för alla tillfällen och våra designstolar gör sig lika snygga vid skrivbordet som vid entrén. Nedan hittar du några av våra mest populära designstolar från 990 kr. Välj mellan flera olika modeller och prisklasser.

BÄST PRIS PÅ MARKNADEN

1-3 DAGARS LEVERANSTID

3 ÅRS GARANTI

TILLVERKADE I SVERIGE

Design kontorsstol från 1890:-

Våra designstolar finns i flera olika modeller och utföranden, som alla är snygga på sitt sätt. Välj bland annat mellan en ergonomisk design kontorsstol i läder, en hög kontorsstol, en vit kontorsstol, eller exempelvis vår superpopulära ergonomiska kontorsstol HÅG Capisco, som finns i flera snygga färger. Ta en titt på våra ergonomiska designstolar nedan, med våra kontorsstolar ingår alltid minst 5 års garanti och snabba leveranser. Handla en designstol till ditt kontor från 990 kr idag!

charlotte-komfortstol-med-hog-rygg-och-justerbara-armar-och-kromstativ-aqua
Köp produkt

1890 kr

Charlotte komfortstol med hög rygg och justerbara armar och kromstativ - Aqua

virginia-ergonomisk-kontorsstol-med-justerbara-armstods-morkrod
Köp produkt

1990 kr

Ergonomisk kontorsstol med högt konturformat ryggstöd.

energy-ergonomisk-kontorsstol-med-hogt-ryggstod
Köp produkt

4290 kr

Energy ergonomisk kontorsstol med högt ryggstöd

kontorsstol-hag-capisco-8106
Köp produkt

6690 kr

Kontorsstol HÅG Capisco 8106

zeus-kontorsstol
Köp produkt

7690 kr

Zeus Kontorsstol

DESIGNSTOLAR TILL KONTORET

4 anledningar att inreda kontoret med våra designstolar

Våra ergonomiska designstolar har som sagt mer än bara ett snyggt yttre. Det finns många anledningar till att välja en designstol från oss till kontoret. Här har vi tagit fram några av de främsta anledningarna till varför vi och många fler, älskar våra designstolar.

Snygg design ger energi

Visste du att när man trivs på kontoret, så presterar man också bättre. Inred exempelvis kontoret med en snygg vit kontorsstol från oss, och låt energin flöda!

God komfort

Alla våra kontorsmöbler, inte minst våra designstolar, är mycket bekväma och har god komfort. Allt för att du ska sitta så bekvämt som möjligt. Vi hjälper dig även med inställning av kontorsstol om du är osäker.

Hög kvalitet

Våra designstolar är tillverkade i EU av högsta kvalitet. Du får vad du betalar för, som man brukar säga.

Motverkar ryggproblem

Livet är för kort för att ha ont. Med en ergonomisk designstol från oss kan du sitta bekvämt hela arbetsdagen och sluta oroa dig för värk och förslitningsskador.

Om oss

Elite-Kontorsmöbler säljer landets mest prisvärda kontorsmöbler på nätet. Hos oss hittar du mängder av olika typer av ergonomiska kontorsstolar, men även andra kontorsmöbler som skrivbord, förvaring och mycket mer till kontoret.

ÖPPETTIDER

Måndag till Fredag
09:00 - 16:00

TELEFON

Kontaka oss

Berätta för oss hur vi kan hjälpa er.

Invalid Email